Thuis Nieuws

Nieuw Begin van GME-Technologie in 2018

Certificaat
Van goede kwaliteit Universele AC DC Adapters voor verkoop
Van goede kwaliteit Universele AC DC Adapters voor verkoop
Klantenoverzichten
„Het is niet zo veel over dollars of hoeveel het sommige tijden kostte. Het is ook over de flexibiliteit. Ik kijk vooruit voor mijn vele orden te komen.“

—— Jonathan-Tan

„Ons succesverhaal zou niet mogelijk zonder u, dankzij elk van GME " door Erwin van Frankrijk, na meer dan 10 jaar samenwerkings geweest zijn.

—— Erwin Beškovnik

„Wij apprciate zo veel van uw exllent werk aangaande dit nieuwe project, worden wij zo geraakt door uw flexibele capaciteit van het desining aan produduction.“

—— De Molenaar van Nancy

„Ik zal slechts GME zoeken zodra wij adapters.“ van nu af aan nodig hebben door Mokoto van Japan.After die onze fabriek bezoeken, zei hij aan onze verkoop.

—— Mokoto Takeoka

Ik ben online Chatten Nu
Bedrijf Nieuws
Nieuw Begin van GME-Technologie in 2018

        Na het warme lange Chinese de Lentefestival, is het personeel van GME-Technologie terug vanaf 26 komen werken Februari.  Wij hadden grote tijd en rust in de vakantie, en zijn bereid om een nieuw bloeiend jaar te beginnen. 

 

       In het nieuwe jaar, wijdde ons R&D-team zich aan nieuw productontwikkeling. Om tempo met de ladersontwikkeling te houden, ontwikkelen wij de draadloze lader van Qi. Het nieuwe product zal uit in deze lente komen. 

 

      Wij zijn geëngageerd om hoogte - de kwaliteitsadapters en dienst aan onze potentiële en bestaande klanten aan te bieden.  En wij hopen oprecht om eender welk onderzoek over voedingen over de hele wereld te ontvangen.

 

Bartijd : 2018-03-02 11:06:05 >> Nieuwslijst
Contactgegevens
Gme Technology Co., Ltd.

Contactpersoon: Miss. Tina

Tel.: 86-755-27145466-8820

Fax: 86-755-29718257

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)