Thuis

Gme Technology Co., Ltd. Fabrieksreis

Certificaat
Van goede kwaliteit Universele AC DC Adapters voor verkoop
Van goede kwaliteit Universele AC DC Adapters voor verkoop
Klantenoverzichten
„Het is niet zo veel over dollars of hoeveel het sommige tijden kostte. Het is ook over de flexibiliteit. Ik kijk vooruit voor mijn vele orden te komen.“

—— Jonathan-Tan

„Ons succesverhaal zou niet mogelijk zonder u, dankzij elk van GME " door Erwin van Frankrijk, na meer dan 10 jaar samenwerkings geweest zijn.

—— Erwin Beškovnik

„Wij apprciate zo veel van uw exllent werk aangaande dit nieuwe project, worden wij zo geraakt door uw flexibele capaciteit van het desining aan produduction.“

—— De Molenaar van Nancy

„Ik zal slechts GME zoeken zodra wij adapters.“ van nu af aan nodig hebben door Mokoto van Japan.After die onze fabriek bezoeken, zei hij aan onze verkoop.

—— Mokoto Takeoka

Ik ben online Chatten Nu
 • lopende band

  Er zijn 390 arbeiders op de productielijnen die op 2 vloeren worden verdeeld.

  Wij hebben strikte controle op elke verbinding en wij controleren na elk deel evenals alvorens wij de producten aan onze klant leveren.

  Gme Technology Co., Ltd.Gme Technology Co., Ltd.

 • OEM / ODM

  Welk soort OEM en ODM producten wij kunnen verstrekken?

  GME-Technologieco., Ltd van China is de leverancier van omschakelingsvoedingen die door GME van Taiwan in 2001 werd opgericht. Het eerste doel dringt bij het verstrekken van allerlei producten aan om klantenbehoeften te vervullen. Wij kunnen de volgende producten aan onze klanten aanbieden:

  1. Perfect product dat verschillende klantenbehoeften ontwerpt te vervullen.
  2. Onze producten steunen het voltage tussen 100-240V, die voor gobal gebieden geschikt zijn
  3. Alle producten die GME heeft de certificatie en voorbij de veiligheidsverordeningen, evenals de strikte kwaliteitsbewaking verkrijgen.Gme Technology Co., Ltd.
 • R & D

    Technische ondersteuning altijd prided wij op ons flexibel productievermogen, dat mogelijk door een team van „R&D“ van deskundige en toegewijde werknemers wordt gemaakt. Om vooruit te houden, verbetert het Bedrijf constant zijn technologische en onderzoek en ontwikkelingscapaciteit door nieuwe technologie in het productieproces te introduceren om productkwaliteit verder te verbeteren en het niveau van producttechnologie uit te breiden. 

  Gme Technology Co., Ltd.

Contactgegevens
Gme Technology Co., Ltd.

Contactpersoon: Miss. Tina

Tel.: 86-755-27145466-8820

Fax: 86-755-29718257

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)