Thuis Nieuws

120W de Voeding van de omschakelingswijze--Nieuw Product voor 2018

Certificaat
Van goede kwaliteit Universele AC DC Adapters voor verkoop
Van goede kwaliteit Universele AC DC Adapters voor verkoop
Klantenoverzichten
„Het is niet zo veel over dollars of hoeveel het sommige tijden kostte. Het is ook over de flexibiliteit. Ik kijk vooruit voor mijn vele orden te komen.“

—— Jonathan-Tan

„Ons succesverhaal zou niet mogelijk zonder u, dankzij elk van GME " door Erwin van Frankrijk, na meer dan 10 jaar samenwerkings geweest zijn.

—— Erwin Beškovnik

„Wij apprciate zo veel van uw exllent werk aangaande dit nieuwe project, worden wij zo geraakt door uw flexibele capaciteit van het desining aan produduction.“

—— De Molenaar van Nancy

„Ik zal slechts GME zoeken zodra wij adapters.“ van nu af aan nodig hebben door Mokoto van Japan.After die onze fabriek bezoeken, zei hij aan onze verkoop.

—— Mokoto Takeoka

Ik ben online Chatten Nu
Bedrijf Nieuws
120W de Voeding van de omschakelingswijze--Nieuw Product voor 2018

 

In het verleden de dagen, heeft ons R&D-team zich aan nieuw productontwikkeling toegewijd, en een nieuw product kwam uit. Dat is de 120w-de codevoeding van de Desktopomschakeling. 

 

Deze voeding heeft Ce, FCC certificatie, en overgegaane proefproductie overgegaan. Nu hebben onze klanten tot van ons opdracht gegeven en het nieuwe punt is in massaproduktie. 

 

De efficiency bereikt DOE VI, is het over 90%. Alle materialen zijn van top 500 leveranciers in het buitenland. 

 

In de productie, hebben wij strikt de kwaliteit van grondstof aan definitieve verpakking gecontroleerd. De hallo-pottentest, de Isolatietest, de Trillingstest, de Verschijningstest, de Verbrandingstest, enz., zijn gedaan met meer dan 22 het assembleren procedures. 

 

De voeding kan wijd usedly in IT apparaten, Audio en Radioproducten, LEIDENE lichten en andere apparaten zijn die voeding vergen. 

120W de Voeding van de omschakelingswijze--Nieuw Product voor 2018

 

Bartijd : 2018-01-29 10:31:25 >> Nieuwslijst
Contactgegevens
Gme Technology Co., Ltd.

Contactpersoon: Miss. Tina

Tel.: 86-755-27145466-8820

Fax: 86-755-29718257

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)